Klinische gerontofarmacologie

In samenwerking met de afdeling Farmacologie en Toxicologie van het Radboudumc is het mogelijk voor u om de aantekening klinisch farmacoloog te behalen.

In overleg met de opleiders Farmacologie en To…

Lees meer

Palliatieve- en geriatrische oncologische zorg

In de aangeboden stage vergroot u de kennis van palliatieve vaardigheden, in het bijzonder de samenwerking tussen de geriatrie en oncologie.

Palliatieve vaardigheden

De vaardigheden binnen het palli…

Lees meer

Neurologie

In dit keuzeonderdeel kunt u zich verdiepen in neurodegeneratieve en acute neurologische aandoeningen. U vergroot uw diagnostische en behandelvaardigheden rondom neurologische ziektebeelden die releva…

Lees meer

Buitenland

Kaders en vereisten

Landelijke regelgeving maakt het mogelijk om zes maanden van de opleiding te volgen in het buitenland. De kaders en vereisten zijn te vinden in het kaderbesluit.

Dit onderdeel is…

Lees meer

Voeding

De vakgroep Geriatrie van het Medisch Centrum Leeuwarden legt zich toe op het onderwerp (onder)voeding bij kwetsbare ouderen.

De mogelijkheden om een keuzeonderdeel van vier maanden over dit onderwer…

Lees meer

Onderwijs

Als klinisch geriater gaat u waarschijnlijk ook onderwijs geven. De ervaring die u opdoet als docent profiteren medewerkers, studenten maar ook patiënten en mantelzorgers.

Tijdens dit keuzeonderdeel …

Lees meer

Wetenschap

Binnen de Geriatrie is er behoefte aan geriaters die zich bekwamen in het genereren van nieuwe kennis via wetenschappelijk onderzoek. In het kader van de opleiding kunt u een zes maanden onderdeel 'we…

Lees meer